hidrofor

baris
Hidrofor, şehir şebekesinin yetersiz kaldığı durumlarda, yüksek binalarda ya da su kesintisine karşı su deposu bulunan binalarda kullanıcıya suyun konforlu bir şekilde ulaştırılmasını sağlayan pompa ve kontrol ekipmanlarından oluşan bir sistemdir.

steam

baris
Valve Corporation tarafından geliştirilen, bir dijital dağıtım, dijital hak yönetimi, çok oyunculu oynanış ve iletişim sunan platformdur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve onlarla ilgili çoklu ortamların tamamen internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır.

brawlhalla

baris
Brawlhalla Steam tarafından sunulan dövüş temalı bir oyun.Oyunu oynayan çoğu kesimin oynamasının sebebi oyunun sistem istememesi oyun güzel bir oyun bence 174 saatim var ve Gold elodayim elo hell diyeyim anlayın.Oyun güz el güzel olmasına ama spammerlar yüzünden Rank kasılmıyor ve oyunda bir çok bug var gerçekten sizi sinir hastalığına koyacak bir oyun tavsjye eder miyim ederim ya deneyin bi ama hayatınızı değiştirecek bir kararda olabilir brawlhalla oynamak :Dd

valorant

baris
Valorant, Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan bir free-to-play çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı video oyunudur. İlk olarak Ekim 2019'da Project A kod adı altında yayınlanan oyun, 7 Nisan 2020'de sınırlı erişimle kapalı beta dönemine başladı ve ardından 2 Haziran 2020'de resmî olarak yayınlandı.

saksafon

baris
Saksofon veya saksafon, çoğunlukla koni ve “S” biçiminde pirinçten üretilen, ağzındaki kamış vasıtasıyla ses çıkaran bir çalgıdır. 1840'lı yıllarda, Adolphe Sax tarafından tasarlanmıştır.

youtube izlenme nasıl artar

ediz
Youtube'da izlenme sayısı, bir Youtube video'su izlenme sayısını ifade eder. Youtube'da yüklenen videoların izlenme sayıları, videonun paylaşımı, etiketleri, açıklaması ve diğer SEO öğeleri gibi çeşitli faktörlerden etkilenir. Youtube'da izlenme sayısının artırılması için aşağıdaki önerileri dikkate alabilirsiniz:

İçeriğinizin kalitesine önem verin: İçeriğinizin kaliteli olması, izlenme sayısını artırmada önemlidir. İçeriğinizin ilgi çekici, eğlenceli ve yararlı olması izleyicilerin dikkatini çekecektir.

Etiketleri ve açıklamayı doğru kullanın: Etiketler, Youtube'da videoları arama sonuçlarında gösterir. Doğru etiketler kullanarak videonuzun arama sonuçlarında daha üst sıralarda gösterilmesini sağlayabilirsiniz. Açıklama da videonuz hakkında bilgi verir ve izleyicilere neden izlemeye değer olduğunu anlatır.

Paylaşım yapın: Videolarınızı sosyal medya ve diğer platformlarda paylaşarak daha fazla izlenme elde edebilirsiniz. Ayrıca, videolarınızı izleyicilere özel olarak göndererek onların ilgisini çekebilirsiniz.

Youtube öğelerini kullanın: Youtube öğeleri, videonuzun arama sonuçlarında daha üst sıralarda gösterilmesini sağlar. Öğeler arasında anahtar kelime etiketleri, açıklama, başlık ve özet gibi öğeler yer alır.

İçeriğinizi sık sık güncelleyin: Sık sık içerik güncelleyerek izleyicilerin ilgisini çekebilir ve onları tekrar tekrar geri döndürür. Bu sayede izlenme sayısınız da artacaktır.

16personalities

llsanrilarll
Kişilik tipileri testinden INTJ-T çıktığım, diğer kişilik testlerine nazaran daha gerçekçi bir test yapabileceğiniz ve sonuç alabileceğiniz harika kişilik testi sitesi 16Personalities'dir.

ptt kargo müşteri hizmetleri- 444 1 788

saat200milyar
PTT Kargo takip işlemleri için ister online kanallardan isterseniz de mevcut diğer iletişim kanalları üzerinden gönderi durumunun sorgulanmasına yönelik detaylı hizmet alabilirsiniz. Türkiye'nin tüm noktalarında faaliyet gösteren PTT, geniş kargo ağı ve dijital hizmetleri sayesinde gönderi durumu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılarına hizmet sunmaktadır.

PTT Kargo takip işlemleri için ''gonderitakip.ptt.gov'' adresi üzerinden gönderi takip ekranıyla hızlı işlem yapılabilir. Gönderi Takibi sayfasına erişim sağladıktan sonra ''Takip Numarası'' alanına kargo takip numarasını girerek sorgulama yapabilirsiniz. Açılan ekran üzerinden PTT Kargo gönderi işlemlerine yönelik detaylı bilgi alabilirsiniz.

discord

jawhead
Sohbet ve iletişim uygulamasıdır. Özellikle oyun oynayanlar için tasarlandı ve bu nedenle oyun oynarken sohbet etme ve iletişim kurma gibi işlevleri ön plandadır.

wordpress com

saat200milyar
wordpress, php ve mysql tabanlı ücretsiz ve açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemidir (cms).

wordpress, tüm web sitelerinin %25'inden fazlasına güç sağlayan, dünyadaki en popüler cms'lerden biridir.

aynı zamanda, 60 milyondan fazla aktif kurulum ile bugün kullanılan en popüler blog platformudur.

wordpress, 2003'ten beri var olan açık kaynaklı bir içerik yönetim sistemidir (cms). 60 milyondan fazla kez indirildi ve şu anda tüm web sitelerinin %25'ine güç sağlıyor.

gibi(dizi)

sicakafa
exxen'de yer alan feyyaz yiğit'in dizisidir. uzun zamandır bir şeyi izlerken bu kadar gülmemiştim. her ne kadar beğenmeyen bir grup olsa da çok keyifli bir iştir. acun ılıcalı'nın kendilerinin arkasında durması da takdir edilesidir.

dehşet

sicakafa
dehşet, korkunun zıttıdır. ruhu ve yetenekleri büzüştürür, dondurur. neredeyse yok eder. burada dikkatleri çekmeye çalıştığım dehşet, zihnin kaotik formülasyonlar ile felç edilmesi, insanoğlunun dimağının kavi bir kelepçeyle tutuklu bir hale getirilmesidir.

market

seri
alıcının kendi işini kendisinin gördüğü, her türlü yiyecek maddesinin ve mutfak gerecinin satıldığı dükkan.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol