hz yasuo

baris
"hazreti yasuo" kullanıcı adı ile tanınan mustafa yavuz, 1996 yılında istanbul'da dünyaya gelmiştir. youtube'da yaptığı canlı yayınlar ve paylaştığı videolar ile ün kazanan hazreti yasuo, tam bir oyun meraklısıdır. yapmış olduğu yayınlarda league of legends, outlast, cs:go, ve resident evil gibi oyunlar oynamaktadır.

melkor

baris
Melkor veya elflerin ona taktığı isimle Morgoth, J. R. R. Tolkien'in kurgusal Orta Dünya evreninde kuvvetçe en güçlü Vala olmakla birlikte Sauron'un efendisi ve en kötü varlıktır. Orklar, troller ve ejderhalar başta olmak üzere Orta Dünya'da çoğu kötücül varlığın yaratıcısıdır

ramen

baris
Uygur kökenli olan ve çorba içinde sunulan eriştenin Japon mutfağı'ndaki adıdır. Genellikle çorbası, et suyu ile yapılır ve dilimlenmiş et, kurutulmuş deniz yosunu (海苔 nori), kamaboko, yeşil soğan ve hatta mısır gibi üst malzemeleri ile servis edilir.

sansür yasağı

baris
Bu yıl kabul gören sansür yasası sosyal medya üzerinden hükümet hakkında herhangi bir gerçeğe aykırı bilgiyi, ülkenin iç ve dış guvenliğini kamu düzeni ve genel sağlıği ile ilgili gerçeğe aykırı bir bilgiyi paylaşırsanız artık bunun bir cezası var 3 yıldan başlayarak hapis cezasına çarptırılıyorsunuz.

şeyh

entryprofesor
bir tarikatın kurucusu olan ya da bir tarikatta, bir tarikatın kollarında en yüksek aşamaya ulaşmış bulunan kimse, tarikat büyüğü.
Arap ülkelerinde kabile ya da aşiret başkanı.

addams ailesi

saat200milyar
Addams ailesi, 1938'de karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan hayali bir ailedir.

Charles Addams, 12 Nisan 1912'de Westfield, New Jersey'de doğdu. Babasının küçük bir dükkânı vardı ve üç yaşında teşhis konulamamış bir hastalıktan ölen bir küçük kız kardeşi vardı. Pennsylvania Üniversitesi'ne transfer olmadan ve sanat tarihi bölümünden mezun olmadan önce iki yıl boyunca Lafayette Koleji'nde mimarlık okudu.

Addams, Saturday Evening Post ve Harper's Bazaar gibi çeşitli dergilerde illüstratör olarak başladı. İlk büyük başarısı The New Yorker dergisi için çizgi film çizmeye başladığında geldi ve bu daha sonra onun imzası haline gelecekti.

sıkı yönetim

baris
Sıkıyönetim veya askerî adalet; askerî otoritenin, genellikle resmî bildirgesi altında, adli yönetimi kontrol altına almasıyla işleme geçen kural sistemidir.

vikings

sicakafa
ilk sezonu derinliği olmayan tırt bi diziydi. lakin 2. sezonu oldukça başarılı. 3. sezon için de sözleşmeler imzalanmış ayrıca.

kripto para

ediz
Kripto para, dijital para birimleridir. Kripto paralar, merkezi bir otorite tarafından yönetilmeyen, dijital ortamda üretilen ve depolanan para birimleridir. Kripto paralar, genellikle blockchain teknolojisi kullanılarak üretilir ve bu teknoloji sayesinde de güvenlikleri sağlanır. Kripto paralar arasında en popüler olanlar Bitcoin, Ethereum ve Litecoin'dir. Kripto paralar, genellikle diğer para birimlerine göre daha volatil (değişken) olabilir ve bu nedenle yatırım amaçlı kullanılabilirler. Ancak, kripto paraların değeri hızla değişebilir ve bu nedenle yatırım yaparken dikkatli olunması önerilir.

html

sicakafa
pek çok web sitenin temelini oluşturan, kodlama dünyasının çarpım tablosu, css (styling için) olmadan adeta yoğurtsuz mantı olacak, açılımı hyper text markup language olan kodlama dili.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol